Touch & Glow

Touch & Glow

Holistisk ansigtsbehandling der på skønneste vis kombinerer Touch Therapy og pHformulas unikke skin resurfacing behandling, en inside out ansigtsbehandling med fokus på både velvære og resultat. 

Behandlingen består af:

Hudanalyse og afrensning af huden, enzym/mild frugtsyrepeeling der løsner døde hudceller og fjerner alle spor af trist hud, lækker Touch Therapy massage i Rosehip oil der samtidig tilfører huden antioxidanter og vitaminer. Selve massagen består af punktvise tryk på akupunkturpunkter som stimulerer og balancere kroppen og hudensegen helingsproces samt lange dybe stæk der virker afspændende og afslappende på ansigtsmuskulaturen og øger velvære i hele kroppen. Blodcirkulation og iltning af huden stimuleres og huden revitaliseres. Efter massagen følger en specialmaske spækket med peptider der stimulerer både kollagen og elastindannelse samtidig med den tilfører huden fugt og energi. Inden du forlader briksen får din hud et Hyaluron & C-vitaminboost efterfulgt af dagcreme og naturligvis UV-beskyttelse. 

Din hud vil efter behandlingen glattere, mere vital med masser af glød og din generelle velvære i kroppen øget.

Jeg har sat 60 minutter af til dig i min kalender 

ART365 Touch & Glow behandling kr. 675,-


OPGRADER din Touch & Glow behandling og målret den endnu mere mod dit "hudproblem" / fokusområde. Det kan være vi skal arbejde ekstra med hudens ældningstegn, pigmentpletter, rødme eller urenheder.  

I ART365 TOUCH & GLOW Special får du en pHformula Level syre behandling af din hud inkluderet i behandlingen. Et enkelt men meget effektivt ekstra step som din hud vil elske og som give dig endnu bedre resultater af behandlingen. 

ART365 Touch & Glow Special behandling kr. 775,-

☀️Summer Facial Care☀️


Sommerens ansigtsbehandling der får din hud til at stråle. 
En skøn kombination af aromaterapi, rens, pleje, massage og masser af fugt udført i produkter jeg udvælger så det passer perfekt til din hud og dens behov.

Summer Care Facial indledes med et lunt lavendel aromakompres der trækker evt. stress ud af kroppen og får dig til at "lande" på briksen. Vi tager en snak om din hudplejerutine og dine ønsker for behandlingen og når jeg har analyseret din hud skal du bare slappe af, nyde og lægge din hud i mine hænder. 
Huden dobbelt renses og peeles med en mild enzym peeling der løsner døde hudceller og efterlader huden glat og frisk. Mens enzympeelingen virker på huden får den en lækker hovedbundsmassage. Huden iltes først med højfrekvens og stimuleres & afspændes derefter med ansigtsmassage i plejende massageserum efterfulgt af ansigts- øjen- & halsmasker, mens maskerne virker får du lov at hygge dig i fred og ro til dæmpet afslapningsmusik. 
Behandlingen sluttes med serum og cremepleje tilpasset din hud og naturligvis solbeskyttelse.

Kr. 695,- 

Summer Facial Care ansigtsbehandlingen tilbydes i juni, juli & august.