🌱🧡Spring Fresh Facial 🧡 🌱

Forårets sæson ansigtsbehandling fjerner alle spor af træt og trist hud den giver ikke kun energi til din hud men hele kroppen.

Behandlingen startes med et opfriskende aromakompres der vækker dine sanser og åbner hudens porer efterfulgt af dobbelt afrensning og enzynmpeeling der blidt men effektivt løsner ru og tørre hudceller. Massagen af nakke, skuldre og ansigt har fokus på at løsne spændinger og øge blodcirkulationen.En vitaminberiget special maske behandler både hals & ansigt, genskaber glød og fasthed. Mens masken virker ligger du lunt under et blødt tæppe og slapper af til afstressende musik. Behandlingen sluttes af med cremepleje nøje afstemt din huds behov.


Book selv din tid online og skriv gerne en kommentar med hvad DU syntes er din hudmæssige udfordring og hvad du ønsker FOKUS PÅ. Så er jeg nemlig forberedt når du kommer og vi skal ikke bruge din tid på "så meget snak" men jeg kan efter min hudanalyse koncentrere mig om at give dig den bedst tænkelige behandling og du skal bare "være" slappe af og nyde. 

Kr. 695,- 

Spring Fresh Facial  behandlingen tilbydes i marts, april & maj.

DETOXYGENE Facial

Prøv den nye detoxygene treatment der gør din hud forårsklar og strålende. 

En skøn re-oxygenerende, afgiftende ansigtsbehandling der eliminerer toxiner og forurening, stimulerer cellernes iltoptagelse og genopretter hudens udstråling. 

Behandlingen udføres i begrænset omfang i portionspakkede specialprodukter. KØB din behandling her i webshoppen, så bliver dine behandlingsprodukter lagt fra i dit navn og ligger til du kommer til din behandling

  • Hudanalyse
  • Afrensing og toning
  • Enzympeeling der løsner og fjerner døde hudceller
  • Detox specialmaske med bl.a. grønt ler
  • Iltende ansigtsmassage i stimulerende massageserum
  • Serum-ampul
  • Afsluttende cremepleje

Efter behandlingen vil din hud være klar og strålende og du vil føle den lettere og at den "ånder" Detoxygene ansigtsbehandlingen er velegnet til alle hudtyper/aldre.

Behandlingen varer 60 minutter, jeg sætter 75 minutter af til dig i min kalender så der er tid til råd & vejledning.

Min pris for behandlingen er i MAJ KUN 575,- (Guinot vejl. pris 695,-)