FILORGA

Ny ilt til gammel hud – Scrub & Mask fra FILORGA

Ansigtsmasker er det hottestes inden for hudpleje i øjeblikket.
Jeg forstår det godt, du får et quick-fix til huden, der virkelig gør en forskel. Har selv lige prøvet Scrub & Mask fra FILORGA, og effekten er ikke til at tage fejl af. 


I mandags havde jeg besøg af min yndlings sælger Ann, der bl.a. havde en nyhed med fra FILORGA: Scrub & Mask, en ansigtsmaske der både fjerner døde hudceller, ilter huden, forfiner dine porer og giver huden glød. Altsammen på bare 5-10 min!

Det lyder næsten for godt til at være sandt ikke? Men det ER sandt!

Jeg testede den på min arm da Ann besøgte mig, og kunne både se og mærke forskel, så selvfølgelig skulle den have plads på mine hylder i butikken.
Torsdag modtog jeg mine varer og må indrømme jeg glædede mig til efter lukketid, så jeg kunne afprøve ansigtsmasken på MIT ansigt.

Var alene hjemme (næsten) min mand Mogens var til møde og Alma smuttet i seng – så jeg lavede te, fandt maske frem og rensede hud som jeg plejer.

Ind foran tv’et, masserede ansigtsmasken ind i huden, masken hedder jo SCRUB & MASK og den indholder bl.a.  små fine “skrubbekorn” der blidt fjerner døde og triste hudceller når du masserer den ind i huden, bagefter går enzymerne i masken igang og iltningen af huden begynder.
Det er en behagelig boblende fornemmelse, det prikkede behageligt og jeg var slet ikke i tvivl om at der var aktivitet igang i huden.
Efter nogle få minutter holdt ansigtsmasken op med at boble, og det hvide “skum” på huden forsvandt. Jeg fjernede masken med lunkent vand og en frotté vaskeklud.
Min hud føltes forfrisket og levende, den så klar og frisk ud, mine porer synligt mindre og huden strålede. Jeg er mere end begejstret.

Efter masken var vasket af “tankede jeg huden op” med FILORGA HYDRA  DEFENCE et fugtende serum med masser af hyaluronsyre og SKIN ABSOLUTE natcremen (den sorte med meteoritstøv) også fra FILORGA.
Har ellers været igang med pHformula Vita A som natcreme en periode, men det fik altså lov at blive i skuffen i torsdags.

Er du træt af at se træt og trist ud (i huden)? Så kan jeg varmt anbefale dig at investere i en ansigtsmaske, måske du allerede har en? Du vil blive forbavset over hvor stor forskel de 10 minutter du bruger på det vil gøre for din hud.
Din hud fortjener det, den kommer til at stråle og du bliver glad for resultatet – og som du ved. En glad kvinde, er en smuk kvinde.

På skønt gensyn

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *