hudpleje, pHformula

Lad som om jeg er en kunde der ingenting ved sagde hun

Havde i dag fornøjelsen af at overraske en dygtig kollega med pHformula.
Det var hendes første møde med pHformula, men jeg tør godt afsløre at hun blev temmelig imponeret over hvilken effekt en så kort ansigtsbehandling kan have på huden.

Egentligt startede det med at jeg selv havde bestilt en tid hos hende til noget så “kedeligt” som en UDRENS. Ikke ligefrem en velvære ansigtsbehandling, nærmere hardcore selvvalgt pineri, hvilket jeg er temmlig sikker på at mange af mine egne kunder vil give mig ret i.
Ikke særlig behageligt, men effekten ikke til at komme udenom.

Da jeg aftalte min behandling med hende lød det: åhhh gider du ikke lige se på min hud også, den er SÅ irriterende for tiden, den strammer, klør og så grå og trist. Lad som om jeg er en kunde der ikke ved noget og fortæl mig hvad du vil anbefale sagde hun – og som sagt så gjort!

Til morgen blev kurven så pakket med et behørigt udvalg af hjemmeplejeprodukter fra pHformula og for en sikkerheds skyld pakkede jeg også det jeg skulle bruge til at lave en ansigtsbehandling.

Da jeg tjekkede ind på hendes klinik i Randers og hun så kurven, sagde hun godt nok at jeg da ikke behøvede at lave en ansigtsbehandling på hende, meen som jeg sagde ville jeg faktisk rigtig gerne have lov til at vise hende hvor stor en forskel en pHformula ansigtsbehandling kan gøre for huden på bare 30 min.

Der skulle heller ikke meget “overtalelse” til, så var hun klar på briksen.
Jeg havde planlagt at lave en BOOST ansigtsbehandling på hende.
BOOST er en behandling fyldt med masser af C-vitamin.
Jeg bruger den ofte som “Velkomst behandling” til nye kunder der gerne vil igang med pHformula.

Først rensede jeg Henriettes hud i EXFO cleanse, brugte den på tør hud for at  få en ekstra exfolierende effekt.
Stak lige Henriette håndspejlet efter afrensningen så hun kunne se hvilken forskel der allerede var sket med udstrålingen i hendes hud.
For at sikre at huden er abolut fri for fedtstof blev den aftørret med Skin Primer.
Så  lavede jeg en sensitivitets test med SP Complex  på hendes hud, testen fortæller hvor følsom huden er, men SP Complex indeholder også en syrekombination der både virker peelende OG  åbner huden kanaler så den er mere modtagelig for den efterfølgende behandling.

Efter et skud ampul med masser af rent C-vitamin mættede jeg hendes hud med MESO Glow solution, der er spækket med Hyaluron.
Hyaluron er som bekendt en fantastisk fugtmætter OG fugtbinder til huden.
Herefter masserede jeg en pæn mængde POST Recovery fugtighedscreme ind i huden, duppede E.Y.E. på Henriettes papirtynde øjenomgivelser og selvfølgelig N.E.C.K. på hendes hals og decolleté.
En pHformula ansigtsbehandling afsluttes ALTID med UV-beskyttelse enten i form af solcreme eller med deres CC Cream med SpF30.
(Billedet af Henriette er taget “In the Nude” dvs. lige efter POST Recovery cremen.)

Alt i alt inklusiv small talk tog behandlingen ca. 30 min.
Jeg kan roligt sige at “min kunde” var yderst tilfreds da hun så sig i spejlet bagefter.
Og hun kan bare glæde sig kan hun, huden bliver kun smukkere og se på i morgen.

Efter behandlingen bød Henriette på lækker frokost med avocado/kylling sandwich og grøntsager med dip – såååå lækkert.
Mens vi spiste fik vi styr på hjemmepleje produkter til Henriette, hun fik: E.X.F.O. Cleanse, C.R. Recoverye serum, E.Y.E. creme og S.O.S. Rescure

Og – JA jeg lod som om hun ingenting vidste, selvom det var p…. svært – hun er nemlig knald dygtig.Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *