hudpleje, pHformula, Problem hud

Vinterhudpleje der virker

Vinterhudpleje der virker!

Et lille indblik i hvad der gemmer sig i min toilettaske…. SOS-cremen er flyttet i en lille prøve-beholder – da jeg desværre ofte er en klovn og får smadret mine krukker… Og der er bare ikke fedt at alt er fedtet ind i creme!

Vinterhudpleje

Turen op gennem Sverige og Lapland var gudesmuk, men også meget kold. Temperaturen nåede at runde -29,5 grader. Det er fisme koldt – Og der kan jeg love for det bider i kinderne!

Tips til effektiv pleje af din vinterhud

Effektiv vinterhudpleje der rent faktisk virker.

Af Helle Kristensen

SJÆLDENT – Som i virkelig sjældent sker det at jeg HVER dag husker at smøre min hud flere gange om dagen.

MEN …. Her i Nordnorge (Lofoten) som fotografen og jeg besøger i disse dage giver det lidt sig selv.
Min hud klør, den er knastør OG jeg får frostknopper. Det er bare på ingen måde fedt. Godt nok er jeg pakket ind som en anden eskimo – Og tror faktisk kun man kan se 1/3 af mit ansigt når huen er trukket op om ørene, men det er bare pisse irriterende at det kløer så meget!!
Ikke desto mindre er denne reaktion noget der sker, hver gang jeg drister mig til at bevæge mig nord for Ålborg!!

Generelt er jeg jo en udendørspige. Jeg rider og er i det hele taget ofte udenfor, men lige nøjagtigt det her med den tørre nordlige luft, det kan min hud bare ikke kapere.

Inden jeg tog afsted på fototur med manden min, var jeg derfor lige et smut forbi Gitte og hente, hvad jeg håbede blev den magiske kur for min udtørrede hud.
pHformula – E.X.F.O Cleanse, SOS Creme og P.O.S.T recovery cream…. Og så selvfølgelig lidt til hænder og læber. Fremragende produkter til ekstrem vinterhudpleje!

Ved faktisk ikke helt hvad jeg havde forventet… Nok ikke det store faktisk. Min hud er ALTID skod i sådan noget vinter vejr her…. Men, men, men…. Livet er en fest….. For skidtet virker…. I de helt ekstreme situationer har jeg dog måtte tilføje olie under min creme også, da fugten bare pisser ud af min hud i 29 graders frostvejr…
Min mirakel vinterhudpleje består af følgende:

1: Jeg renser huden med EXFO Cleanse

2: Jeg smører de tørreste områder (for mit vedkommende T-zonen) med olie – Havde en rest af Ole Henriksens – så den nappede jeg med

3:Jeg smører hele ansigtet med POST recovery cream

4: Jeg venter 3-5 minutter og smører derefter huden med et lag SOS creme

5: Læberne får en tur med læbepomade – Claus bruger den klassiske fra Labello – Selv er jeg HELT VILD med den lækre læbepomade fra Korres

6: Hænderne får en tur med Nuxe håndcreme

Bum så er man ligesom klar! Jo også vigtigt at sørge for at huden ikke bliver så tør at fregnerne falder af i farten.
Uanset om det er skiferie, jagten på nordlys eller noget helt tredie – så er jeg sikker på at denne mirakelkur bliver en hyppig genganger i toilettasken.

At jeg så ikke er helt så god til at passe på huden derhjemme, hvor klimaet ikke fungerer som en aktiv reminder om at fregnerne falder af, hvis ikke jeg tager mig sammen, ja det er jo så en helt anden sag.

Mange hilsner her nord fra polarcirklen….

Det lille ekstra guldkorn:

Sluk for guds skyld for din aircon. Det udtørrer huden og støvsuger bilen for fugt!

vinterhudpleje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *