Det skønne hjørne, Make Up

Fokus på dine læber – sådan undgår du at se kikset ud med rød læbestift

JEG vælger fokus på mine læber i morgen.
Dem som kender mig godt ved jeg går (meget) mere op i hud og hudkvalitet end makeup. Men Nytårsaften står den altså på knaldrøde læber for mit vedkommende. Ved der er “fare” for den ender på tænderne, men det er der råd for…

 

I det daglige er jeg ikke at finde med forfærdelig meget makeup, den står mest på Filorga BB Cream, Lash Explosion mascara fra Make Up Factory lidt solskinspudder/blush og eks. Korres Lip Butter.
Less i more, som man siger.

Jeg er til gengæld helt klart “nørdet” når det gælder min hud, dens kvalitet og udstråling, men jeg har ikke behov for en masse makeup for at føle mig godt tilpas i det daglige.
Til gengæld kan jeg ikke holde nytårsaften uden at jeg har min røde favorit læbestift fra Guerlain på.

Guerlain GARCONNE fv. 25 er bare min farve, ELSKER den læbestift.
Købte den i Paris hos Guerlain på Champs Elysee flere år tilbage og har holdt fast i den siden. Ikke bare farven er fin, holdbarheden er fantastisk, og JA det kan faktisk godt være svært at finde den perfekte røde farve til læberne så  jeg fik hjælp af en sød og dygtig makeup artist i butikken.
Som i alt andet kan det være en rigtig god idé at få ekspert hjælp, og hun kendte sine produkter kan jeg fortælle.

Rød læbestift er SÅ lækkert – bare ikke på tænderne.
Det virker “lidt” kikset og man ser ærligt talt ikke særlig lækker ud vel?

Tricket er egentligt enkelt når du vil undgå læbestift på tænderne.
Du putter simpelthen bare fingeren i munden, samler læberne omkring den og trækker langsomt fingeren ud. Så sidder alt den røde læbestift fra indersiderne af dine læber nu på din finger i stedet for at ende på dine tænder.

Husk på at hvis du vil have knald på læberne med rød læbestift, er det ofte pænest at din øjen makeup så ikke er alt for farverig og markeret.
Ligesom du skal vælge sine kampe med omhu, skal du også vælge om du vil have max. fokus på enten øjne eller læber.

Jeg vælger fokus på læberne i morgen – hvad gør du?
Er du til smokey eyes? Kunstige vipper? eller noget helt tredje.

Makeup eller ej,  jeg håber du får en fantastisk nytårsaften sammen med mennesker du nyder at være i selskab med.
Godt nytår og på skønt gensyn i 2016

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *