hudpleje, pHformula

A vitamin er stadig nr. 1 til huden

Fylder 49 i morgen, dvs. at jeg i 34 år (sådan cirka) har renset og plejet min hud.

Jeg havde som ung meget uren hud, som jeg fik hjælp fra hudlægen til at få styr på med både “lys behandling” og A-vitamin creme.
En skrap sag der var ret hård ved huden, men det virkede perfekt og ved i hvad?
Vitamin A virker stadig!

Vitamin A
Eller Retinol er nemlig det mest veldokumenterede når det gælder hudpleje og hvad der VIRKELIG virker.
Ikke “bare” på hudproblemerne som jeg havde som teenager, men det virker i høj grad på det der er vigtigt for mig, i min nu lettere fremskredne alder:
NEMLIG at få en sund og stærk hud med glød.

Følger du lidt med når det gælder skønhed og hudpleje, ved du at en meget hudklog dame ved navn Annette Kirstine Poulsen er, som jeg selv, meget begejstret for netop Vitamin A, fordi effekten er veldokumentret fra “officiel” side og ikke kun af producentrerne selv.

Der findes selvfølgelig flere forskellige mere eller mindre virksomme udgaver af den hudforbedrende creme.
Og da jeg ikke har lyst til at finde mig i de ubehagelige bivirkninger som den receptpligtige A-vitamin creme har (rødme, klør, afskalning m.m.) er mit personlige valg faldet på Vitamin A cremen fra pHformula.

Vita A cremen har et indhold på 1,5% retinol, og er yderst virksom.
pHformula producerer efter medicinske standarder og leverer også til dermatologer, privatklinikker og ikke kun “os” hudterapeuter.

Cremen bruges som natcreme , jeg bruger den ca. 3 gange om ugen, men kan din hud “holde” til det kan man snildt bruge den hver nat.
Nogle gange lægger jeg min fugtserum under for at give et ekstra boost, men det er en anden historie.

Min hud bliver både stærkere, for det er nemlig bl.a. det A-vitamin kan, sætte gang i din egen kollagen produktion – som i virkelig gang i den. Men den bliver også mere ensartet i udseendet da vitaminet også har en positiv lysnende effekt på pigmentpletter, store grove porer (en reminder om teenageårenes urene hud) og sidst men ikke mindst: min hud bliver lækker lækker blød fordi A-vitamin også virker eksfolierende på hudenoverfladen. Så alt i alt er Vita-A cremen for mig ren win win.

For dig kunne Vita-A cremen  jo være et langsigtet alternativ til en ansigtsbehandling på en hudplejeklinik, hvis vi skal tænke økonomi og på hvordan du bedst bruger dine hudplejekroner.
Eller et oplagt gaveønske til jul eller DIN næste fødselsdag.

På skønt gensyn

Gitte

One thought on “A vitamin er stadig nr. 1 til huden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *