Det skønne hjørne, hudpleje, Ikke kategoriseret, pHformula, Problem hud

Har været på min mands “cremehylde” efter redning på mit stress udslet

Har været på rov på min mands cremehylde

Jeg har været “rimeligt” stresset her den sidste tid, der har været mange løse ender og to-do listen er blevet længere og længere. Selv i min efterårsferie syntes jeg der var mange ting jeg skulle.

Det har resulteret i at jeg søndag begyndte at mærke kløe og se rødme og knopper på halsen og i løbet af mandag også op ad kinderne og op mod hårgrænsen. Denne form for stressudslæt har jeg ofte set hos mine kunder, men aldrig før personligt stiftet bekendtskab med.
Stress udslæt er en ret irriterende ting, selvfølgelig fordi det ser træls ud, klør,  er varmt og i mit tilfælde hævet – men stressudslet er ikke mindst irriterende fordi DET ER SVÆRT AT FÅ VÆK!

Udslettet er jo ikke som sådan en “sygdom” men en klar besked fra din krop om at der er noget du skal lave om på, og det er jo ikke altid så nemt fra den ene dag til den anden.

Noget af det JEG har kunnet ændre på fra den ene dag til den anden, er mine cremer.

Jeg har simpelthen været på min mand Mogens’ cremehylde (læs rodet skuffe på badeværelset).
Mogens har nemlig en sart, tør hud med tendens til eksem, derfor har han lært sig at passe på sin hud og forebygge udbrud. Hans eksem kommer on and off, men er han inde i en travl periode på job hvor han stresser lidt for meget er der betaling ved kasse 1 med stressudbrud af eksem i ansigtet.
Hans redning når udbruddet er slemt er pHformula SOS cremen. I det daglige står den på C.R. Recovery serum og POST Recovery dagcreme begge også fra pHformula. Han har faktisk været igennem mange forskellige gode cremer med forskelligt resultat, denne her kombination virker perfekt til hans tørre, irriterede hud.  Så for mig var det nærliggende at snuppe hans “creme cocktail”

Jeg kunne faktisk allerede efter første påsmøring mærke forskel, og nej jeg siger ikke at det her er et vidundermiddel der kan trylle stressudslæt og eksem væk. Men jeg er vant til hardcore aktive produkter, så at få C.R Recovery serum og SOS Cremen på huden var en øjeblikkelig lindring og beroligelse af min irriterede hud. Og efter at have brugt kombinationen aften og morgen siden søndag aften, har den gjort en klar forskel både på hvordan min hud føles (varm, brændende og kløende) og heldigvis også fået det meste af udslættet til at forsvinde.

Og ja, den rigtige cremepleje kan gøre en stor forskel for din hud, uanset hvilken hudtype og hvilket hud problem du har. Men, når det så er sagt vil jeg sige det samme til dig (og mig selv) som jeg siger til mine kunder på min hudplejeklinik – MAN KAN IKKE CREME SIG UD AF SIT LIV.

Så når din krop fortæller dig noget, kan jeg kun anbefale dig at høre efter, uanset om det gælder stress eller måske “bare” at den er dehydreret eller andet.

Pas godt på dig selv – hver dag

KH
Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *